Lørdag morgen den 31. august drog en del af klubbens medlemmer til nordjylland, sammen med fly og andre medlemmer fra Ringsted og Maribo flyveklub. Målet var Sæby i første omgang. Her blev vi budt på morgenbrød og kaffe. Efter morgenmaden blive vi i bus fragtet til havnen i Frederikshavn. Her

Træskib Sæby

ventede et fint gammelt træskib på os. Vel anbragt om bord gik turen til Hirsholmene – en god times sejllads – mod øst. Sæby-klubben havde her sørget for en pragtfuld frokost bestående af Hummerhaler med tilhørende brød

Hummerhaler på NVF-tur til Sæby

                      og rinskvin. Vejret var CAVOK, så vi nød frokosten i fulde drag. Efter en hyggelig rundvisning på øen ved den lokale havnefoged, fyrtårnspasser m.m.

NVF på Læssø

                      sejlede vi tilbage til fastlandet. Efter en tur omkring hotellet vendte vi tilbage til flyvepladsen, hvor der var tændt op i grillen. Her tilbragte vi nogle hyggelige timer med grillning, spisning og flyvesnak. En hurtig tur til Læsø Dagen efter var vi nogle fly som besøgte Læsø inden turen gik hjem over. Det var Claus Bruun fra Ringsted som havde reserveret en mindre bus der kunne fragte os ialt 9 personer rundt på øen. Vi så bl.a. Østerby, Læsø museum og Saltsyderierne. Dagen sluttede med en frokost som bød på Stjerneskud (hvad ellers). Alt i alt en  herlig tur. (JA)

Læssø