Sikkerheden ligger os meget på sinde. Så da vi endnu ikke har knækket nødden med hensyn til hvordan vi sikrer en fornuftigt afvikling af et åbent-hus arrangement som vi har afviklet de tidligere år, må vi indtil videre holde pause med åbent-hus

Besøg af en lang række fly fra ind- og udland. Fly der starter og lander, modelfly i luften, mange mennesker tæt på bane og fly har været nogle af de faktorer der gør at vi indtil videre har valgt at stoppe med at holde åbent hus. Tidligere har vi også vist veteranbiler samt  hurtige modelfly.
Der har været salg af grillvarer, øl, vand og kaffe m/ kage. Alt sammen hyggelige ting som vi savner.

Vi har da heller ikke haft uheld på pladsen, men lige nu holder vi en pause med åbent hus til vi får godkendt en sikker afvikling af åbent hus.  Vi vender tilbage.